Petunya Beach Resort Yorumları ve Şikayetleri

Petunya Beach Resort yorumları ve şikayetleriBodrum’un en güzel sahillerini barındıran tatil beldelerinden biri olan Ortakent’te yer alan Petunya Beach Resort, bir tatilden konfor ve rahatlık arayanların tercihi oluyor. Sahile yürüyüş mesafesinde konumlanan bu otel, özel plajı ve açık yüzme havuzu ile de tatilcilere farklı seçenekleri beraberinde getiriyor. Dilerseniz, havuzun başında serinleyin veya Mavi bayraklı kumsalda güneşin tadını doyasıya çıkarın. Kum, güneş ve denizin ahenkle dans ettiği bir mevkide yer alan bu tesis, her yıl binlerce yerli ve yabancı turist tarafından tercih edilmektedir. Yine, yaz aylarında Ortakent’in en çok ziyaretçi ağırlayan otellerinden biridir.

Petunya Beach Resort, misafirler için üç farklı oda tipi seçeneği sunuyor. Özellikle aileler için geniş aile odası kalabalık ve çocuklu ailelerin beğenisini kazanıyor. Yine, otelde çocuklar için özel yüzme ve eğlenme alanları mevcuttur. Tesis genelindeki odaların her birin uydu TV, minibar, özel banyo ve balkon mevcuttur.  Odaların hepsi pastel tonların ağırlıkta olduğu rengarenk mobilyalar ile döşelidir. Otel sıcak bir atmosfere sahiptir ve aileler için son derece ideal bir tatil seçeneği sunmaktadır.

Oda Tipleri

  • Standart Çift Kişilik veya İki Yataklı Oda
  • Aile Odası
  • Büyük Aile Odası

Odalarda sigara içilmesi yasaktır. Tesis bünyesinde sabah öğle akşam olmak üzere 3 öğün açık büfe tarzı yemek servisi yapılmaktadır. Aynı zamanda, gün içerisinde havuz yanında yer alan snack barda da atıştırmalıklar mevcuttur. Otelde yer alan alakart restoranda ise Türk ve dünya mutfağından lezzetler yerli ve yabancı misafirlerin damak zevkine sunulmaktadır. Petunya Beach Resort’ta spa merkezi ve masaj hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Türk hamamı ve saunanın da yer aldığı otel içerisinde tenis, masa tenisi ve dart gibi aktivitelere de katılabilirsiniz. Yine, çocuklara özel oyun alanında çocuklarınız eğlenebilir.

Petunya Beach Resort, Bodrum merkezine yalnızca 11 kilometre uzaklıktadır. Bodrum- Milas Havaalanı’na uzaklığı ise, 45 kilometredir. Havaalanından isteğe bağlı olarak özel ücretli servis kalkmaktadır. Dört mevsim denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz otelde, kış aylarında da sizleri mükemmel bir tatil bekliyor.

Petunya Beach Resort ile ilgili düşüncelerinizi, yorumlarınızı ve şikayetlerinizi konu altındaki yorum kutucuğundan bizlerle ve okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

Lütfen düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi ahlak kuralları çerçevesinde iletiniz. Hakaret, küfür ve argo kelimeler içeren yorumlarınız onaylanmayacaktır.

Yorum Yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir